August 23, 2017, Wednesday, 234

HTB:General disclaimer

From HTB

Jump to: navigation, search

A <HTB> a honlapján megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat a kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelosségére történik.

A <HTB> honlapján közzétett információk szerzoi jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a <HTB> jogosult. A honlap információi a <HTB> elozetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatók fel. A társaság elozetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

A <HTB> honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendo. Elofordulhat azonban, hogy a weboldalakon a <HTB> akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a <HTB> semmilyen természetu felelosséget nem vállal a honlapjának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérheto információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A <HTB> nem vállal felelosséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek a <HTB> honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. A <HTB> nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelo muködésébol, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.


[edit] Cim

Hungarian Testing Board
c/o
Lufthansasystems Kft.

Alkotás u. 53.
MOM. A. ép.
H-1123 Budapest

Email: mailto:info@hstqb.com